Wat zijn de retourvoorwaarden?

Laatst bijgewerkt ongeveer een jaar

Bij Boltshop is het retourbeleid opgesteld op basis van common sense. Geen moeilijke regels, maar 6 simpele afspraken die we met elkaar maken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. 

  1. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van het product. Na aanmelding van je retour heb je vervolgens nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. 
  2. Retourneren is gratis via ons retourportaal. Klik hier om daar direct heen te gaan. Je mag ook zelf een label kopen, maar bewaar het verzendbewijs altijd goed. Deze kan nodig zijn als het pakketje kwijt raakt.
  3. Omruilen voor een ander product is altijd mogelijk binnen de retourtermijn. Daarbij dien jij eerst je bestelling te retourneren, daarna verzenden wij het vervangende product. De retourtermijn gaat niet opnieuw in.
  4. Je pakt het pakketje goed in (bij voorkeur in dezelfde doos als deze kwam) en stuurt je product in een zo goed mogelijke staat en met alle accessoires terug. Uitgangspunt is dat je het product checkt zoals je dat ook in een winkel zou doen. Bij hygiene producten (bijvoorbeeld in-ear earbuds of hoofdtelefoons) of producten die slechts eenmalig gebruikt kunnen worden (bijvoorbeeld screen protectors) geldt dat deze enkel geretourneerd kunnen worden als de eerste verzegeling intact is.
  5. De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij jou, tot dat deze ontvangen is door ons. Je kunt er ook voor kiezen de retourzending te verzekeren bij de vervoerder. Kies er in dat geval voor om zelf een label te kopen en bewaar het bonnetje.
  6. Na levering betalen wij binnen 3 werkdagen terug. We gebruiken daarvoor dezelfde betaalmethode als de bestelling mee geplaatst is. Mocht het zo zijn dat wij vragen hebben, of je bestelling niet retour kunnen nemen, dan nemen we contact met je op. Het duurt doorgaans 3 tot 5 werkdagen tot dat je de terugbetaling ontvangt.

aangedreven door
SlimFAQ